ταρτελέτες με φρούτα
ταρτελέτες με φρούτα
εκτέλεση χρόνος 2 ώρες
Βάλτε από μια κουτάλια κρέμα ζαχαροπλαστικής σε κάθε ταρτελέτα . Τοποθετήστε επάνω τα φρούτα , αφού πρώτα τα γλασάρετε με την ανάλογη μαρμελάδα . περιτριγυρίστε τα ροζέτες από σαντιγί και πασπαλίστε τα αμυγδαλιά καβουρντισμένο . Μπήξτε σε κάθε ταρτελέτα ένα χερουλάκι από σοκολάτα που θα φτιάξετε μόνη σας . Λιώστε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί . Σ΄ένα λαδόχαρτο . σχηματίστε 2ο U [ ύψιλον ] με άνοιγμα λίγο μικρότερες από το άνοιγμα της ταρτελέτας . Βουτυρώστε το λαδόχαρτο ελαφρά και τοποθετήστε το επάνω σ΄ένα μεγάλο δίσκο . Ρίξτε μ ΄ένα κουτάλι σοκολάτα λιωμένη περιγράφοντας τα ύψιλον που ζωγραφίσατε . Βάλτε το δίσκο στο ψυγείο . Όταν η σοκολάτα παγώσει , ξεκολλήστε από το λαδόχαρτο και στολίστε τις ταρτελέτες . Φυλάξτε τες στο ψυγείο , ώσπου να τις σερβίρετε .
Υλικά
20 ταρτελέτες σφολιάτας κενές
από το ζαχαροπλαστείο ]
2 κούπες κρέμα ζαχαροπλαστικής
10 φράουλες φρέσκες
10 μισά βερίκοκα [ από κομπόστα ]
2 κούπες κρέμα σαντιγί
λίγη μαρμελάδα φράουλα και βερίκοκο
100 γρ. αμυγδαλάκι καβοουρντισμένο
125 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
Υλικά
20 ταρτελέτες σφολιάτας κενές
από το ζαχαροπλαστείο ]
2 κούπες κρέμα ζαχαροπλαστικής
10 φράουλες φρέσκες
10 μισά βερίκοκα [ από κομπόστα ]
2 κούπες κρέμα σαντιγί
λίγη μαρμελάδα φράουλα και βερίκοκο
100 γρ. αμυγδαλάκι καβοουρντισμένο
125 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου