εύκολο παγωτό μερέντα
εύκολο παγωτό μερέντα
Υλικά
425 γραμ. χτυπημένη κρέμα ,
250 γραμ. Με ρέντα ,
50 γραμ. άχνη ζάχαρη
Εκτέλεση .Σε ένα μικρό μπολ , ανακατέψτε καλά 6 κουταλιές από την χτυπημένη κρέμα γάλακτος μαζί με την με ρέντα Σε ένα μπολ από μίξερ , ανακατεύετε καλά με σύρμα την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος μαζί με την άχνη ζάχαρη , μέχρι να γίνει ελαφριά κρέμα. προσθέτετε το μείγμα που έχετε στο άλλο μπολ με την μερέντα και τις 6 κουταλιές κρέμας και ανακατεύετε καλά .Τοποθετείτε το μείγμα σε ένα ανοξείδωτο μπολ στην κατάψυξη και το αφήνετε για 8-10 ώρες , ανακατεύοντας το παγωτό κάθε 2 ώρες .Ένα πανεύκολο παγωτό που ετοιμάζετε πολύ γρήγορα στο σπίτι.
Υλικά
425 γραμ. χτυπημένη κρέμα ,
250 γραμ. Με ρέντα ,
50 γραμ. άχνη ζάχαρη
Εκτέλεση .Σε ένα μικρό μπολ , ανακατέψτε καλά 6 κουταλιές από την χτυπημένη κρέμα γάλακτος μαζί με την με ρέντα Σε ένα μπολ από μίξερ , ανακατεύετε καλά με σύρμα την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος μαζί με την άχνη ζάχαρη , μέχρι να γίνει ελαφριά κρέμα. προσθέτετε το μείγμα που έχετε στο άλλο μπολ με την μερέντα και τις 6 κουταλιές κρέμας και ανακατεύετε καλά .Τοποθετείτε το μείγμα σε ένα ανοξείδωτο μπολ στην κατάψυξη και το αφήνετε για 8-10 ώρες , ανακατεύοντας το παγωτό κάθε 2 ώρες .Ένα πανεύκολο παγωτό που ετοιμάζετε πολύ γρήγορα στο σπίτι.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου