εύκολο παγωτό μερέντα

εύκολο παγωτό μερέντα   


Υλικά
425 γραμ. χτυπημένη κρέμα ,
 250 γραμ.   Με ρέντα ,
 50 γραμ. άχνη ζάχαρη



Εκτέλεση .Σε ένα μικρό μπολ , ανακατέψτε καλά 6 κουταλιές από  την χτυπημένη   κρέμα γάλακτος μαζί με την με ρέντα Σε ένα μπολ από μίξερ , ανακατεύετε  καλά με σύρμα την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος μαζί με την άχνη ζάχαρη , μέχρι να γίνει ελαφριά κρέμα. προσθέτετε  το  μείγμα που έχετε στο άλλο μπολ με την  μερέντα  και τις 6 κουταλιές κρέμας και ανακατεύετε καλά .Τοποθετείτε το μείγμα σε ένα ανοξείδωτο μπολ στην κατάψυξη και το αφήνετε για 8-10 ώρες , ανακατεύοντας το παγωτό κάθε 2 ώρες .Ένα πανεύκολο παγωτό που ετοιμάζετε πολύ γρήγορα στο σπίτι.  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μότσι

μπουγάτσα με ανθότυρο